خرید بالای 250 هزار تومان به صورت رایگان ارسال می شود
پرکاربردترین مواد اسیدی در صنایع غذایی است. این ماده یک اسید تری کربوکسیلیک با مقادیر پروتئینی PK = 3/14، 77/4 و 39/6 (برای هر گروه کربوکسیلیک) است. اسید سیتریک، مادهای محلول در آب است و طعم غذاهای پایه مرکبات را تقویت میکند. این ماده به دلیل اسیدیته بودن دارای خاصیت ضد میکروبی است، اما همچنین بهعنوان یک آنتیاکسیدان به طور غیرمستقیم با کلات یونهای فلزی که باعث اکسیداسیون میشود، استفاده میگردد. غذاهای نگهداری شده با سیتریک اسید شامل آب گوجهفرنگی، بستنی، شربت، نوش ...بیشتر